top of page

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul sixsigmavision.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. SIX SIGMA VISION S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor;

De asemenea, S.C. SIX SIGMA VISION S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Implicit, S.C. SIX SIGMA VISION S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga S.C. SIX SIGMA VISION S.R.L la nicio actiune.

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre S.C. SIX SIGMA VISION S.R.L pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii SIX SIGMA VISION SRL

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului sixsigmavision.ro este proprietatea S.C. SIX SIGMA VISION S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. SIX SIGMA VISION S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la hello@sixsigmavision.ro.

 
LITIGII
Pentru orice conflict aparut intre S.C. SIX SIGMA VISION S.R.L. si clientii sai, se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. SIX SIGMA VISION S.R.L.

bottom of page