top of page
o doctorita dentist purtant lupele dentare VisionX  cu lampa frontala Led Light Circle

Lampa frontă

LED light Circle

Lampa frontă LED LIGHT CIRCLE a fost special concepută pentru uz medical, având un design compact și ergonomic ce optimizează confortul în utilizare zilnică, indiferent de procedură.

Acumulatorul puternic oferă o autonomie impresionantă, putând alimenta LED-ul întreaga zi, fără întrerupere.

Carcasa rezistentă la impact și coroziune, cu suprafața netedă, este ușor de curățat folosind majoritatea dezinfectanților disponibili pe piață, inclusiv CaviCide.

Filtrul rabatabil previne întărirea prematură a compozitelor folosite la obturații. Lumina emisă prin filtru se schimbă în galben pal, îmbunătățind percepția detaliilor fine și a profunzimii câmpului vizual, simplificând monoperelor de restaurare estetică directă din compozit.

Controlul sistemului este simplu, folosind un singur buton pentru pornire/oprire și schimbarea celor 3 intensități luminoase.

Confortabil, igienig ultra puternic

LED LIGHT CIRCLE generează o lumină puternică de până la 60.000 de lux, datorită designului special, lentilei optice și conexiunii axiale la lupa. Aceasta permite iluminarea uniformă a întregului câmp vizual, eliminând umbrele chiar și în zonele de tratament greu accesibile.

lumina  generata difuza de lampa frontala

alte sisteme

lumina uniforma generata de lampa frontala

LED LIGHT CIRCLE

Redare precisă
a culorilor 

Sistemul LED LIGHT CIRCLE are un indice excelent de redare a culorii (Ra) similar cu lumina naturală a soarelui. Culorile țesuturilor sunt reproduse cu exactitate, iar absența aberațiilor cromatice asigură o determinare precisă a nuanțelor dinților.

lumina naturală
Ra 100

decoarative image

LED LIGHT CIRCLE
Ra 90

decoarative image

Confort
vizual superior

Lumina produsă de sistemul LED LIGHT CIRCLE este similară cu cea naturală, având o culoare albă neutră cu o temperatură de culoare de 5700K. Unele LED-uri cu temperaturi de culoare mai mari conțin o proporție mai mare de lumină albastră, care poate fi dăunătoare sănătății ochilor prin expunere îndelungată. LED LIGHT CIRCLE este unul dintre cele mai sigure sisteme disponibile pe piață, deoarece temperatura de culoare optimă previne oboseala și deteriorarea ochilor, chiar și în cazul unei utilizări prelungite.

Date tehnice

Accesorii

LED LIGHT CIRCLE este disponibil împreună cu un adaptor de montare asamblat din fabrică, potrivit pentru majoritatea lupelor chirurgicale disponibile pe piață.