top of page
doctor care poarta lupele stomatologice VisionX cu magnificatie de 3x

lupe stomatologice si chirurgicale

VisionX

Proiectate pentru tine, dedicate nevoilor tale

Gama nouă de lupe stomatologice VisionX combină optică de excepție cu un design ergonomic revoluționar, asigurând o imagine precisă a câmpului clinic și menținerea unei posturi ergonomice superioare.

Lupele VisionX îți permit să tratezi pacienții cu mai mare precizie, într-un timp mai scurt, fără să compromiți confortul.

Fiecare pereche este proiectată cu precizie, ținând cont de:

  • distanța de lucru ideală

  • trăsăturile individuale ale feței

  • unghiul de înclinare optim

  • necesitatea de lentile de corecție.

Sistem optic inovator

Sistemul optic a fost complet reimaginat, iar noul concept îmbunătățește performanța optică, confortul și simplifică igienizarea.

Obiectivele noi sunt proiectate cu ajutorul software-urilor avansate și sunt realizate din materiale atent selecționate, optimizate și prelucrate cu precizie utilizând echipamente ultra-moderne.

Greutatea a fost redusă la minimum, fără a compromite standardul superior de rezistență.

Obiectivele sunt complet impermeabile, simplificând semnificativ igienizarea și dezinfecția.

Dimensiunea compactă nu restricționează vederea periferică și permite calcularea unghiului de declinare optim pentru o postură ergonomică ideală.

Lentile tehnologic superioare

Lentilele fabricate din monocristal previn apariția aberațiilor cromatice, în timp ce designul special îmbunătățește transmisia luminii. Prin aplicarea unor tratamente speciale în faza de producție, rezistența lentilelor este crescută, iar stresul vizual al utilizatorului este redus.