top of page

camera intraorală

D-CAM HD

Stabiliți o relație bazată pe încredere cu pacienții dumneavoastră.

Cu ajutorul camerei intraorale D-CAM HD și a software-ului L-CAP, puteți obține cu ușurință imagini de înaltă calitate ale situației intraorale, pe care le puteți discuta cu pacientul și le puteți arhiva conform necesităților.

Planurile de tratament complicate devin mai ușor de explicat, iar progresul tratamentelor este mai simplu de urmărit.

camera intraorala D-cam HD 
I.C. Lercher

Concepută pentru Imagini remarcabile

Camera intraorală D-CAM HD reprezintă soluția ideală pentru a obține cu ușurință imagini de înaltă calitate în cabinetul dumneavoastră.

Optica de înaltă precizie împreună cu sistemul de iluminare integrat permit senzorului HD să capteze cele mai fine detalii ale țesuturilor. Fie că este vorba de fotografii intraorale, extraorale (de exemplu, Smile Line), macro, înregistrări video sau transmisii video live, imaginile surprinse sunt întotdeauna clare și exacte, fără artefacte sau distorsiuni de culoare

Operare
prietenoasă

Nu este sunt necesare setări complicate; tot ce trebuie să faceți este să selectați modul de captare și să poziționați D-CAM HD în zona de interes, iar lumina, focalizarea și rezoluția sunt reglate automat.

Nu este necesar să utilizați PC-ul de fiecare dată, deoarece piesa D-CAM HD detectează mișcarea și pornește automat, iar starea camerei este indicată prin culoarea inelului Led.

Nu este necesar să urmăriți monitorul pentru a verifica stadiul procesului de captare, deoarece acesta este semnalizat prin vibrarea piesei de mână.

Echipată cu patru senzori tactili, aceasta poate fi utilizată pentru declanșarea diferitelor funcții, care pot fi alese și configurate în funcție de nevoi.

Durabilă
și igienică

Carcasa este realizată integral din aluminiu anodizat, fără componente din plastic, ceea ce îi oferă rezistență la coroziune și impact.

Carcasa este impermeabilă și are suprafața netedă, fără margini sau caneluri, ceea ce permite o simplă ștergere cu orice dezinfectant avizat disponibil pe piață după fiecare pacient. Astfel, manșoanele de unică folosință devin de domeniul trecutului, nu doar că aduc costuri suplimentare, dar sunt și dificil de aplicat și reduc semnificativ calitatea imaginilor.