top of page

Confortabil, igienig ultra puternic

Sistemul LED LIGHT CIRCLE  fost special conceput pentru uz medical.

Designul compact și ergonomic optimizează confortul pentru utilizarea zilnică indeferent de procedură.

Acumalator puternic cu o autonomie impresionantă poate alimenta led-ul intrega zi, fără întrerupere.

Carcasa rezistană la impact și coroziune cu suprafața netedă este ușor de curățat folosind majoritatea dezinfectanților disponibiili pe piață, inclusiv CaviCide.

Filtrul rabatabil impiedica întărirerea prematură a compozitelor foloiste la obturatii. Lumina emisă prin filtru se schimbă în galben pal care  îmbunătățește percepția detaliilor fine și a profunzimii câmpului vizual simplificând monoperelor de restaurare estetică directă din compozit.

Control simplu folosind un singur buton atât pentru pornire/oprire cât și și la schimbarea celor 3 intensității luminoase.

Confortabil, igienig ultra puternic

LED LIGHT CIRCLE produce o lumină extrem de puternică de până la 60000 lux. Designul special impreună cu lentila optică și conexiunea axială la lupe face ca întregul cămp vizual să fie iluminat unifom, elminând umbrele chiar și în zonele de tratament greu accesibile.

lumina conventionala

alte sisteme

lumina_uniforma-removebg-preview

LED LIGHT CIRCLE

Redare precisă
a culorilor 

Sistemul LED LIGHT CIRCLE are un indice de redare a culorii (Ra) excelent asemenator cu lumina soarelui.

Culorile țesuturilor sunt reproduse exact, lipsa aberațiilor cromatice asigură că determinrea nuanțelor dinților este precisă.

 lumina naturală
Ra 100

LED LIGHT CIRCLE
Ra 90

Confort vizual 

Lumina generata de LED LIGHT CIRCLE este asemănătoare cu cea naturală, având culoarea alb neutru cu temperatura de culoare de 5700K.

Anumite Led-uri cu temperatura de culoara mai ridicată conțin într-o proporție mai mare lumină albastră dăunătoare sănătății ochilor prin expunere îndelungată.

LED LIGHT CIRCLE este unul dintre cele mai sigure sisteme de pe piață, temperatura de culoare optimă previne oboseala și deteriorarea ochilor, chiar daca este utilizat perioade lungi.

Date tehnice

Accesorii

LED LIGHT CIRCLE  este diponibil cu adaptor de montare asamblat din fabrică pentru majoritatea lupe chirurgicale disponibile pe piață.