Noile scanere de laborator seriaT 

Medit-Logo-HD-scaled.png
Scanare rapidă

Datorită hardware-ul de înaltă calitate și software optimizat a noului scanner T710, o arcadă completă este scanată în doar 8 secunde.

Sistem deschis

Bucurați-vă de libertatea sistemului deschis, care vă permite să importați și să exportați fișiere în format STL, astfel încât să puteți proiecta în majoritatea programelor de CAD

Camere de înaltă rezoluție

Camerele de 5,0 MP asigură acuratețe de scanare excelentă. Sistemul de scanare foloseste 4 camere astfel acoperă o suprafață largă, eliminând orice zonă oarbă.

Ajustarea automată a platformei

Elimină necesitatea utilizării adaptoarelor de înălțime pentru poziționarea corectă a modelelor, ușurând semnificativ procesul de scanare.

platforma.png

Date de scanare precise și detaliate datorită celor 4 camere de înaltă rezoluție

camera.png

Medit Seria T, folosește un software de ultimă generație, camere de înaltă rezoluție și tehnologie de scanare cu lumină albastră, pentru a  vă oferii date de scanare de înaltă precizie, claritate și cu cela mai complexe detalii.

T710, cu noul folosind 4 camere cu rezoluție de 5.0MP, asigură scanarea completă a modelelor și amprentelor, eliminând toate unghiurile moarte. Medit Seria T vă va economisi timp prețios și bani prin reducerea necesității ajustărilor manuale.

brand x.png

Scanare brand X

scan t710.png

Scanare cu T710

scan comparatii.png

Comparație scanări

Faceți mai mult cu mai puțin efort

Simplitatea stă la baza dezvoltării soluțiilor Medit. Scanerele din seria T vă permit să procesați un volumul mai mare de lucrări cu  mai puțin efort.

Ajustare automată a înălțimii platformei de scanare
Este
 eliminată nevoia utilizării adaptoarelor pentru ajustare înălțimea obiectul care urmează să fie scanat. Scanerul reglează automat platforma penru a scan modelul.

Suprafață mai amplă de scanare
Scanați mai multe obiecte în același timp datorită zonei mai largi de scanare.

Fără zone lipsă
Cele 4 camere ale modelului T710 sunt poziționate astfel încât să acopre toate zonele, este nevoie de o singură scanare pentru a obține date complete!

Scanarea cu Flexible multi-die

Faceți-vă munca mai eficientă utilizând flexible multi-die, puteți scana simultan o arcadă completă sau parțială împreună cu mai multe bonturi mobile.

fmd.png

Scanare cu articulator

Pentru a reproduce orientarea exactă a ocluziei, nimic nu este mai precis decât scanarea ocluziei în articulator. Artculatoarele din Seria T au fost proiectate astfel încât să poată găzdui orice articulator disponibil pe piață.

2780be_81cccde7c83e40ce9c7e22c439e3f486_

Softul Medit Scan for Lab

Noul software de scanare încorporează noi funcții și caracteristici inovatoare pentru a vă optimiza fluxul de lucru digital.

Advanced Precise Color Texture

Funcție de scanare color, inclusiv margini marcate manual sau note scrise de mână.

1.png
Processing Done in Background

Nu este nevoie să așteptați ca un caz să fie procesat înainte de a trece la următorul. Procesarea se face în fundal pentru o eficiență maximă, permițându-vă să scanați cazuri consecutiv fără pauze.

3.png
​HD Mode 

Puteți selecta anumite părți sa fie scanate la rezoluție înaltă, ori de câte ori este necesar.

5.png
​Partial Dentures

Cadrul protezei schletate necesită tăiere interproximală ca fundație pentru forța de reținere. Utilizați funcția de „scanarea interproximală” în strategia de scanare „Orthodontic” pentru scanările parțiale ale protezei.

7.png
Advanced Scanbody Alignment

Folosind biblioteca cerificata „Medit Certified”, funcția Implant Scanbody Alignment utilizează un algoritm care asigură o precizie ridicată a poziției, precum și acuratețea fiecărei realinieri. Funcția „Advanced Scanbody Alignment” este utilă în special pentru proteze extrem de sofisticate, cum ar fi cazurile de scanare a barei de implant.

8.png
​Alignment to Virtual Mounting Plate

Funcție exclusivă disponibilă cu scanerele Medit, această caracteristică vă permite să conectați articulatoare precum KaVo, Artex, SAM, MARK330 și BIOART A7 +, cu articulatoare virtuale, fără a avea nevoie de suporți speciali. Scanați pur și simplu placa de montare și aliniați-o la poziția implicită a plăcii de montare a articulatorului. Puteți utiliza apoi funcția de integrare a articulatorului virtual în CAD cu poziționare extrem de precisă

12.png
Auto-alignment with Base/Prep

Funcție de aliniere automată a datelor preparațiilor cu datele bazei, această caracteristică funcționează și pentru datele preparațiilor atunci când sunt scanate bonturi mobile folosind Flexible Multi-die.

2.png
​Customized Scan Sequence

Flexibilitatea alegerii propriei secvențe de scanare, rur și simplu trageți și fixați etapele de scanare și reordonați secvența pentru a se potrivi stilului și nevoilor dvs. de lucru!

4.png
Replica Dentures

Replicați și arhivați protezele dentare existente sau creați un ghid chirurgical sau radiografic cu scanări rapide, precise și de înaltă calitate.

6.png
Bottom Side of the Wax-Up

Permite scanarea unui wax-up, pentru copierea perfectă a zonei pontice și un design mult mai precis.

9.png
​Interproximal Area Scan for Orthodontics

Capturați zone interproximae importante cu software-ul Medit T-Series și Medit Scan for Labs.

10.png
Post & Core

Vă ajută să captați cea mai profundă parte a nucleului, oferindu-vă opțiunea de a combina datele modelului cu datele de scanare ale amprentelor.

11.png
Double-sided Impression and Plaster Stump

Funcția combină datele modelului de gips cu datele rezultate în urma scanarii amprentelor pentru a vă oferi informații exacte despre marginie preparațiilor ușurând etapa de verificare. Când scanați bonturile mobile ale dinților  preparați, software-ul Medit Scan aliniază și integrează datele bonturilor mobile cu datele damprentei pe două fețe pentru o comoditate sporită

15.png
Full Arch Tray

Modulul Impression a scannerului Medit T710 vă permite să efectuați scanarea automată a amprentelor față-verso, eliminând necesitatea inversării manuale a imaginii. Rezultatul este o scanare ușoară și precisă a amprentelor pe ambele fețe și alinierea mușcăturilor.

14.png
16.png
Strategii de scanare pentru cazurile cu implanturi 

Baza și Scanbody-ul  sunt scanate în același timp, nefiind necesar să scanați de 2 ori. Folosind funcția „add scanbody’”, puteți scana același Scanbody în mai multe locații ale implanturilor, reducând necesitatea utilizării mai multor corpuri de scanare.

medit t series scanners
caracteristici.png