Scannerul intraoral i500

Medit-Logo-HD-scaled.png
i500-pacient.jpg

Investiție avantajoasă
 

Design ergonomic, software performant, acuratețe și viteză crescută, toate acestea  la un preț competiv. 

Viteză impresionantă
 

Folosind două camere de mare viteză, i500 scanează rapid și eficient, Dotorită algoritmului său inteligent, procesul de scanare poate fi reluat din punct în care a fost întrerupt, experiența de scanare fiind confortabilă și fluentă.

Flexibilitate

 

i500 utilizează un sistem deschis care permite exportul fișierelor STL. Accesând platforma Medit Link, aveți posibilitatea de a partaja fișierele cu laboratorul preferat și de a urmării statusul lucrării pe tot parcursului fluxului de lucru.

Scanare fără pudrare

Nu este necesar utilizarea pudrei pentru scanarea cazurilor obișnuite. Procesul de scanare se realizează fluent, transformându-se într-o experiență confortabilă atăt pentru pacient cât și pentru medic.

intraoral scanner

Vârf de scanare de dimensiuni reduse

Facilitează o manevrabilitate mai simplă a operatorului și înbunătățește confortul pacientului.

Gerutate optimă

Scanarea poate fi inconfortabilă și obositoare, în special în cazul în care utilizați un scaner greu. Această problemă a fost elimnată, scanerul Medit i500, este foarte ușor (280g) și ergonomic făcând procesul de scanare confortabil pentru dvs.

Culori vii
Scanerul Medit i500 produce scanări în culori precise, care vă ajută să distingeți între țesuturile moi, plăcă și dinții.

Control cu un singur buton
Butonul unic permite utilizatorului să inițieze și să încheie procesul de scanarea în orice moment, fără a fi nevoie să folosească computerul. Apăsați butonul în jos o dată pentru a începe scanarea și o altă dată pentru a opri. Când scanarea este finalizată, țineți-o apăsată pentru a trece la următoarea etapă de scanare

Rezoluție înaltă
Medit i500 captează imagini realiste, de înaltă rezoluție și bogate în detalii, facilitând distincția între structura dintelui și țesutul moale pentru identificarea ușoară a liniei coletului și a marginilor inferioare.

HD

tabel acuratete.png

Acuratețe

* Testul de precizie in vitro a fost efectuat de Colegiul de Medicină Dentară al Universității Yonsei în conformitate cu metodele din „Analiza comparării preciziei privind datele de scanare ale unui singur dinte, cadran și arcadă completă,  dintre două tipuri de scanere intraoral, respectiv i500 și Trios 3”

 Ji-Man Park , 19 decembrie 2018.

** Testul de precizie in vivo a fost realizat de Medit.

Scanare video

Medit i500 realizează scanări rapide pe bază de video, captând mai multe date într-o perioadă scurtă de timp. Imaginea rezultată luate de camerele duale este, prin urmare, mai lină și mai detaliată

Softul Medit iScan

A.I. Abutment & Scanbody Matching

Această funcție facilitează potrivirea bonturilor cu corpurile de scanare, economisind timp atunci când mediul de scanare este dificil. Puteți alege biblioteca potrivită pentru dinte. Când scanați dintele corespunzător, bontul de scanare și corpul de scanare sunt potrivite și aliniate automat cu datele de scanare. Datele aliniate bibliotecii pot fi utilizate pentru proiectarea lucrărilor. Este disponibilă și o opțiune de aliniere manuală

Margin Line Creation

Oferă posibilitatea de a trasa automat sau manual linia coletului, precum și funcții de editare. În timpul scanării pacientului, puteți adăuga sau edita puncte de control la datele de scanare a dinților preparați pentru a trasa mai precis linia coletului. Liniile coletului trasate vor fi redirecționate in fisier pentru o proiectare și producție mai precisă a lucrării protetice.

Pre-Operation Scan

Vă permite să efectua o scanare înainte de a preparara dinții pacientului, datele putând fi folosite pentru o varietate de utilizări. Cu aceste date, scanarea post-preparare este efectuată mai rapid și mai simplu. Datele pot fi utilizate ca și date de referință în procesul de modelare și vă vor ajuta să creați o proteză mai naturală

Impression Scan

Această funcție acceptă operații de scanare a compozitelor, utilizează atât datele obținute dun scanare orală în relief, cât și datele de la scanare a amprentelor gravate.

Cu o simplă scanare, ambele date pot fi sortate și combinate în timp real și utilizate în etapa de modelare.

High Resolution Scan

Puteți selecta anumite zone ale dintelui care să fie scanare la rezoluție înaltă. Această funcție vă permite să scanați în HD numai acolo unde este necesar, putând gestiona mai eficient timpului de scanare, capacitatea datelor etc. Zona selectată este afișată într-o culoare diferită.

Face Scan

Puteți efectua scanarea fețelor paciențiilor. Aceste date pot fi aliniate cu datele importate de la alte scanere faciale sau cu datele radiografiilor 3D preluate prin CT care au fost convertite din fișierele DICOM.

Smart Scan Filtering

Această caracteristică ajută la eliminarea datelor inutile cum ar fi țesuturilor moi, care este una dintre cele mai mari provocări atunci când efectuați scanări. Cele trei opțiuni de filtrare vă permit să alegeți cantitatea de țesut moale pe care doriți să o capturați în datele de scanare.

Scan Replay

Funcție care vă permite să revedeți un proces de scanare anterior. Veți putea vedea cum ați efectuat scanarea și veți putea identifica și îmbunătății metodele și obiceiurile de scanare.

Occlusion Analysis

Analizează rapid starea ocluzală a maxilarului și a mandibulei, afișând rezultatele pe o hartă color cu valori numerice. Harta culorilor arată gradul de ocluzie în diferite culori și afișează valorile corespunzătoare atunci când deplasați cursorul peste fiecare zonă. De asemenea, puteți verifica distanța dintre dintele pregătit și antagonistul acestuia.

ezgif.com-webp-to-jpg-11.jpg

HD Camera

Împreună cu funcția de scanare 3D, această funcție vă permite să utilizați scanerul pe post de cameră intraorală pentru a face fotografii HD. Puteți partaja imagini cu un laborator și le puteți utiliza atunci când consultați pacienții.

Medit Link

Medit Link este un software de comunicare și gestionare a fluxului de lucru conceput pentru a vă îmbunătăți performanța. Stocarea integrată în cloud și arhitectura deschisă a datelor asigură optimizarea performanței clinicii dvs. De asemenea, puteți gestiona fluxul de lucru în timp real și puteți comunica prin intermediul platformei.

medit link.png