top of page

Comunicare 
eficientă cu pacienții

Stabiliţi o relaţie bazată pe încredere cu pacienţii dumneavoastră.
Cu ajutorul camerei intraorale D-CAM HD și împreună software-ul L-CAP obțineți cu ușurință imagini de înaltă calitate cu situația intraorala pe care le puteți discuta cu pacientul și arhiva după cum este necesar.
Planurile de tratament complicate devin mai ușor de explicat iar progresul tratamentelor mai simplu de urmărit.

discutie medic cu paient plan tratament

Concepută pentru Imagini remarcabile

Camera intraorală D-CAM HD este soluția ideală cu care puteți obțineți cu ușurință imagini de înaltă calitate la dumneavoastră în cabinet.

Optica de înalta precizie  împreună cu sistemul de iluminare integrat permit senzorului HD să capteze cele mai fine detalii ale țesutruilor. Fie că e vorba de fotografii intraorale, extraorale (de ex. Smile Line) sau macro, înregistrări video sau transmisii video live, imaginile  suprinse sunt întotdeuna clare și exacte, fără artefacte sau distorsiuni de culoare.

Operare
prietenoasă

Nu e nevoie de setări complicate, tot ce trebuie este să selectați modul de captare și să poziționați D-CAM HD în zona de inters iar lumina, focalizarea și rezoluția sunt reglate automat.

Nu e nevoie să utilizați de fiecare data PC-ul, piesa D-CAM HD detectează mișcarea si pornescte automat iar starea camerei este indicată de culoarea inelul Led.

Nu e necesar să urmăriți monitorul pentru a urmării stadiul procesului de captare deoarece este semnalizat prin vibrarea piesei de mână.

Echipată cu patru senzori tactili utilizați pentru declanșarea diferitelor  funcții care pot fi alese și configurate în funcție de necesități

Durabilă
și igienică

Carcasa realizată integral de aluminiu anodizat, fară componente din plastic, oferă rezistenta la corziune și impact.

Carcasa impermeabilă cu suprafata neteda, fără margini sau caneluri, poate fi pur și simplu ștearsă după fiecare pacient folosind oricare dezinfectant avizat disponibil pe piață. Manșoanele de unică folosință devin de domeniul trecutului, nu doar că aduc costuri suplimentare, dar sunt dificil de aplicat și reduc semnificativ calitatea imaginiilor.

Integrare
fără probleme

Datorită protocol de comunicare TWAIN, D-CAM HD poate poate fi utilizată și integrată cu majoritatea softurilor de imagistică.

Este compatibilă cu sistemele de operare Windows sau Mac Os.

Tehnologia integrată UVC face ca D-CAM HD să fie detectată și instalată automat, trebuie doar conectată la un port standard USB și poate fi oricând detașată și montată rapid într-o altă sală de trament.